Bart van Loon


Soms zit talent gewoon in het bloed, of schuilt het in de achternaam: Paul van Loon een bekende schrijver van kinderboeken, Henry van Loon een succesvol acteur in theater en op televisie, Bart van Loon…. Tja, wie is Bart van Loon eigenlijk?

Bart, met de ‘B’ van Brabantse Gezelligheid, is een ervaren zanger/ entertainer met een jarenlange ervaring in de entertainmentwereld en zorg. De zorg? Jazeker! Bart van Loon is iemand die je direct aan je oma zou toevertrouwen. Sterker nog; speciaal voor deze doelgroep (ver)zorgt Bart al jaren met speciale optredens. Het kenmerkt de goedlachse zanger: de tijd nemen om écht even binnen te dringen in de gedachten van zijn medemens. Even terug naar mooie gedachten en een lach op het gezicht.

Het optreden in de verzorgingscentra vraagt om meer. Niet zozeer van Bart zelf, maar meer vanuit zijn omgeving. “Vaak zijn het de medewerkers in de zorg die mij aansporen om de vleugels uit te slaan naar naamsbekendheid buiten deze sector”. En precies dat staat nú te gebeuren: met een rijk pallet aan prachtige hits van zijn bekende collega’s en eigen luisterliedjes die blijven hangen in je geheugen, staat Bart van Loon nu voor een nieuw hoofdstuk in zijn muzikale loopbaan: het veroveren van een groot publiek, het liefst landelijk!

Bart van Loon is te boeken voor optredens van 1x 45 minuten, inclusief geluid tot 200 personen. Neem voor meer informatie contact op met uw eigen boekingskantoor, of mail naar boekingen@bartvanloon.nl

Optredens van Bart van Loon zijn uitermate geschikt voor bedrijfsevenementen, dorpsfeesten en vakantieparken. Speciale wensen zijn natuurlijk ook altijd bespreekbaar. We denken graag mee!

Check de video

Bart van Loon


Bart van Loon is te boeken voor uiteenlopende optredens: van intieme bruiloft tot uitbundige feesttent of bedrijfsfeest. Daarnaast is Bart ook in te huren als gastzanger voor ha-fa-bra orkesten. Een speciaal verzoek voor een optreden van Bart van Loon is altijd bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met Milestone Management.

Bart van Loon

Tape optreden 1x 30 minuten
Inclusief M/A-set tot 250 personen

Bart van Loon boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van Bart van Loon of hulp nodig bij het boeken van Bart van Loon? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van Bart van Loon!

Aanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.