Felicia


Felicia Westerhof werd geboren in het Overijsselse Nieuwleusen op 16 januari 2001. Ze is erg enthousiast en houdt heel veel van muziek. Vanaf haar 12e jaar zat ze in de schoolband van haar middelbare school. Na een studio opname bij Jan Kisjes in Dalfsen heeft Felicia helemaal de smaak te pakken gekregen en gaat er geen dag meer voorbij zonder muziek. Naast zang speelt ze ook gitaar. Vanaf haar 14e jaar is ze begonnen met gitaar spelen en volgden de eerste optredens, samen met haar gitaarleraar. Na de middelbare school begon Felicia aan de 4-jarige opleiding: Sport en Bewegen, op Landstede in Zwolle. Sporten, turnen en muziek maken zijn haar grote hobby’s!

Na het winnen van ‘The Voice of Ommen’ in 2018 en kort daarna een talentenjacht in Zwolle ging het balletje rollen. Inmiddels treedt Felicia vaak op bij feestjes en partijen en ook heeft ze inmiddels op verschillende festivals gestaan, zoals het ‘Outdoor Live Festival’ in Stegeren, het ‘Strawberry Fields Festival’ in Dedemsvaart en in 2021 op de Military in Boekelo voor 4.000 man.

Felicia mocht een videoclip opnemen n.a.v. het winnen van een talentenjacht. Dit was een hele mooie kans om haar chronische ziekte, diabetes type 1, onder de aandacht te brengen. Ze heeft een eigen tekst gemaakt op het bestaande nummer van Calumn Scott: ‘You Are The Reason’. Sinds haar 12e heeft Felicia, diabetes type 1. Ze wil laten zien dat ze sterk en positief is, ondanks dat het niet altijd makkelijk is en je er 24/7 mee geconfronteerd wordt. Ze hoopt met haar nummer en videoclip heel veel mensen met welke ziekte dan ook te kunnen raken en inspireren.

In juni 2019 bracht Felicia haar eerste eigen nummer uit: ‘Time’. Het nummer gaat over bepaalde keuzes die je maakt in je leven. “This is my time”, volgens Felicia is het nu de tijd om zichzelf nog meer te ontwikkelen en te focussen op de muziek.

Een optreden van FELICIA boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van FELICIA  of hulp nodig bij het boeken van FELICIA ? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van FELICIA! Milestone Management verzorgt het management voor FELICA.

Check de video

Boekingsinformatie FELICIAFELICIA is zeer flexibel in haar optredens. Met haar gitaar en backing tracks is ze zowel inzetbaar op festivals, als ook bij avondvullende (achtergrond) events en tijdens feestweken. Een speciaal verzoek voor een optreden van FELICIA is altijd bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met Milestone Management.

FELICIA


Live/ Tape optreden 1x 30 minuten
Inclusief monitorset (inprikken op aanwezige geluidsset)
Samenstelling: 1 persoon

Aanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.