FissaKings


Feesten als echte Koningen, wie wil dat nou niet? De FissaKings komen ieder weekend hun paleis uit om jouw feest royaal af te breken! De twee koningen van het feest komen uit het Oosten van het land en hebben slechts één koninklijke taak: het volk verblijden met een onvergetelijke avond vol confetti, glijdende moombahton hitjes, guilty pleasures, happy hardcore en hits in een feestelijk FissaKings jasje! Een optreden van de FissaKings boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie!

FissaKings: Feesten als Koningen!
Tijdens hun dampende set nemen de FissaKings je mee op een muzikale trip die menig Royalty versteld doet staan. Uiteraard krijgt ieder party een koninklijk tintje met de vele give-aways onder het motto: elke feestganger mag leven als een Koning! Misschien word jij zelfs wel de King/ Queen of the Party? Kort samengevat; de Kings of Fissa staan te popelen om jouw party Koninklijk op zijn kop te zetten! Ben jij klaar voor een avond compleet losgaan? #FISSA!

Boekingen FissaKings
FissaKings boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van FissaKings of hulp nodig bij het boeken van FissaKings? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van FissaKings!

Check de video

FissaKings


De FissaKings zijn dé ideale DJ-act voor tentfeesten en discotheken. De heren van FissaKings komen graag iedere club royaal overhoop halen! Een speciaal verzoek voor een optreden van FissaKings is altijd bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met Milestone Management.

FissaKings

DJ-set 1x 60 minuten
Exclusief apparatuur - conform rider
Samenstelling: 2 personenAanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.