Rudi Rozenberg


De meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 jarige leeftijd begon Rudi zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”. Rudi Rozenberg boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgden. Na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland waar zijn fans meestal met bussen op afkomen. (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Optredens Rudi Rozenberg

Bij de live shows komen Nederlandstalige maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei waardoor Rudi Rozenberg een graag geziene gast is op o.a. Oktoberfesten en Après Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begint al gelijk goed met zijn nieuwe single, een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après ski König: DJ Maurice.

Boekingen 

Rudi Rozenberg boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van Rudi Rozenberg of hulp nodig bij het boeken van Rudi? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van Rudi Rozenberg!

Check de video

Boekingsinformatie Rudi Rozenberg

Rudi Rozenberg is een uitermate geschikte artiest om toe te voegen een Oktoberfeesten, Après-ski party's of aan het programma van een feestweek. Een speciaal verzoek voor een optreden van Rudi Rozenberg is altijd bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met Milestone Management.

Rudi Rozenberg

Tape optreden 1x 30 minuten Inclusief monitorset (inprikken op aanwezige geluidsset) Rudi Rozenberg boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van Rudi Rozenberg of hulp nodig bij het boeken van Rudi Rozenberg? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van Rudi Rozenberg!

Aanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.