The 2 Men Show


Top-entertainers Michael Schumacher en Tom Roelofs zijn al van jongs af aan fanatieke muzikanten en samen timmeren ze flink aan de weg als The 2Men Show. Ze spelen op gitaar, toetsen, drums en zingen beide bekende covers.

Het repertoire is erg gevarieerd; het bevat zowel hedendaagse popnummers als de gezellige meezingers van de 60’s, 70’s, 80’s en 90’s. Hiermee zorgen zij voor een ultieme sfeer. Of het nu op een terras, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een camping, een proeverij, een braderie of bruiloft is, samen zorgen ze voor een topfeest!

Een optreden van The 2Men Show boeken doe je bij de bekende boekingskantoren. Voor meer informatie over optredens van The 2Men Show neem je eenvoudig contact op met ons. We voorzien je graag van beschikbare data en helpen je bij de boeking van The 2Men Show . Een vrijblijvende optie plaatsen is altijd mogelijk.

Website The 2Men Show

Check de video

THE 2MEN SHOW

The 2Men Show is het perfecte entertainment voor vakantieparken, campings, feestweken, dorpsfeesten, jubilea en bedrijfsfeesten. Een speciaal verzoek voor een optreden van The 2Men Show is altijd bespreekbaar. Neem daarvoor contact op met Milestone Management.

The 2Men Show

Avondvullend programma van 3x 45 minuten
Inclusief A-set (geschikt tot 200 personen)

The 2Men Show boeken doe je uitsluitend bij de erkende boekingskantoren. Meer weten over een optreden van The 2Men Show of hulp nodig bij het boeken van The 2Men Show? Neem vandaag nog contact op voor beschikbare data of om direct een vrijblijvende optie te plaatsen. We helpen je graag op weg naar een optreden van The 2Men Show!

Aanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.