The PianoJam


The PianoJam heeft in de loop der jaren velen verrast met het directe contact met het publiek en het brede repertoire. Deze show is zo allround (met meer dan 2.000 nummers in het repertoire) dat werkelijk alles gespeeld kan worden, variërend van achtergrondmuziek tot Top 40, latin, Nederlandstalig, rock and roll, reggae, jazz en blues. The PianoJam boeken doe je bij de erkende boekingskantoren.

Beroepsmuzikanten Ben Schutte (Crazy Pianos) en Bram Smeele, drummer in verschillende bands, zijn een duo voor bijna elke gelegenheid waar je alle kanten mee op kunt.  Deze show is te boeken voor alle denkbare evenementen, zoals bedrijfsfeesten, festivals, horeca, besloten feesten, bruiloften, etc. Een show van dit kaliber zie je echt zelden, dus wanneer u iets origineels zoekt, is dit een uitstekende keuze!

De bandsamenstelling kan aangepast worden aan de omvang van het evenement en aan het budget. In de kleinste vorm bestaat dat uit een zanger/pianist en een drummer. Er kan uitgebreid worden met extra pianist, zangeres en een blazerssectie.

The PianoJam boeken doe je bij vrijwel alle bekende boekingskantoren.

Meer weten over The PianoJam of direct een optie aanvragen?
Neem contact op met Milestone Management

Check de video

The PianoJam is te boeken voor uiteenlopende optredens, van bedrijfsevenement tot bruiloft tot feesttent en alles wat daartussen zit. De samenstelling van The PianoJam varieert van duo tot complete band, inclusief blazerssectie.

The PianoJam is aan te vullen met extra licht en geluid, evenals ledwall en special FX.
Neem contact op met ons voor de vele mogelijkheden.

Aanvragen boeking

Velden met een * zijn verplicht in te vullen.