Over ons

Milestone (Artist) Management richt zich op de professionele ontwikkeling van artiesten, bands en DJ’s. Carrièreplanning, doelen stellen én behalen. Dat is onze dagelijkse bezigheid. Vanuit een jarenlange ervaring in de boekingswereld weten we wat er speelt en anticiperen we direct op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Nederland mag trots zijn op zoveel muzikaal talent. Toch betekent dit voor artiesten dat er dagelijks hard gewerkt moet worden op gebied van releases van nieuwe muziek, samenwerkingen, perscontacten en optredens. Milestone Management verzorgt daarvoor het volledige agendabeheer en werkt als verbinder tussen alle zaken die rondom de artiest of act spelen. We ontlasten daarmee onze artiesten, waardoor zij meer tijd overhouden voor hun core business: relevant blijven binnen de Nederlandse muziekscene.

Milestone Team

Achter Milestone Management tref je een compleet team aan dat alle facetten van het artiestenvak beheerst. Op de achtergrond wordt veel samengewerkt op gebied van carrièreplanning, zowel voor de korte als lange termijn. Naast managers is er ook expertise in huis op gebied van (social) media, administratie, publishing en juridisch advies. Doordat Milestone Management niet rechtstreeks boekingen verzorgt aan opdrachtgevers, is er vrijwel dagelijks contact met vertegenwoordigers van de erkende boekingskantoren. Wij voorzien hun graag van het laatste nieuws rondom onze artiesten en beschikken altijd over een up-to-date agenda voor boekingen.