Milestone Artist Management

Als artiest wil je maar één ding: je doelen bereiken: een gouden plaat, uitverkochte clubtour of misschien zelfs een stadionoptreden. Bij Milestone Management houden we ons dagelijks bezig met de professionele ontwikkeling van onze artiesten en bands. Samen doelen opstellen, om deze doelen vervolgens behalen en daarna toewerken naar de volgende mijlpaal!

Milestones

Intensief overleg en korte lijnen kenmerken onze management samenwerkingen. Met alle artiesten en coverbands die wij mogen vertegenwoordigen wordt gezamenlijk een plan ontwikkeld met daarin de mijlpalen (milestones) voor de komende periode. Tegelijkertijd ligt er een planning voor de lange termijn.

Samenwerkingen

Een veelbekeken social media campagne voor jouw bedrijf? We ontvangen dagelijks aanvragen voor social media marketing opdrachten, waarbij we de perfecte artiest aan het juiste merk koppelen. Onze artiesten hebben maandelijks een online bereik van miljoenen en denken graag mee in een succesvolle samenwerking.

Boekingen

Onze artiesten en coverbands verzorgen jaarlijks vele optredens in zowel binnen- als buitenland. Wij beheren de agenda’s en kunnen zodoende onze opdrachtgevers voorzien van realtime beschikbaarheid. Wil je één van de Milestone Artiesten boeken?
Al onze artiesten en bands zijn te boeken via de grotere artiestenbureaus.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze artiesten en bands? Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

    Erkende boekingskantoren

    Onze artiesten en bands zijn o.a. te boeken bij de volgende artiestenbureaus: