Beau Potman

Stel jezelf eens voor hoe het is om op te groeien in een wereld vol magie en illusies. Het kenmerkt de jeugd van Beau Potman, met een vader die haar op vroege leeftijd al liet kennismaken met magic en entertainment.

Nu, vele jaren later, treedt ze in de voetsporen van haar vader. Beau Potman is pas 19 jaar oud, maar brengt nu al wervelende shows vol verbazing en verrassing. Als één van  de enige vrouwelijke illusionisten van Europa tovert Beau op hoog tempo duiven tevoorschijn, wisselt ze van kleding of zelfs van plaats! Eén zekerheid: tijdens haar shows verdwijnen en verschijnen de gekste dingen!

De enorme kwaliteit die Beau Potman met haar optredens levert werd ook in medialand opgemerkt. Zo schitterde Beau al op landelijke televisie in het RTL4 programma Holland’s Got Talent. Mede dankzij haar TV-debuut scoorde ze een flinke achterban op social media. Intussen gaat Beau op TikTok richting de één miljoen volgers, heeft ze 117.000 volgers op Instagram en telt haar YouTube account meer dan 61.000 abonnees. Hierdoor heeft Beau een maandelijks bereik op social media van meer dan 10 miljoen views.

De combinatie van influencer en magic entertainer maakt Beau enorm interessant voor uiteenlopende opdrachtgevers. Van een speciale magic act op een bedrijfsevenement tot een samenwerking op social media; het behoort allemaal tot de uitgebreide mogelijkheden van Beau Potman.

Welkom in de wereld van magie, waar niets is wat het lijkt…

Laat je verbazen, door Beau Potman!

Beau Potman boeken


    Beau in Holland’s Got Talent

    × Waarmee kan ik je helpen?