Celester

Tot het laatste moment leek het er op dat de Bilthovense Celester de Nijs K3 weer compleet zou gaan maken. De eenentwintigjare Celester schitterde week na week in het populaire K2 zoekt K3, dat zowel in Nederland als België werd uitgezonden. In de finale moest ze haar plek afstaan en was voor haar het K3 avontuur voorbij. Het bleek tegelijkertijd het begin van haar eigen avontuur!

Eerste single gepland

In februari komt de eerste single van Celester al uit. Een duet met een K3-tintje: Ziggy Krassenberg zingt namelijk mee op de single ‘Suikerspin’. Verder staan de eerste schrijfsessies al gepland, waardoor we mogen stellen dat het ongetwijfeld niet het laatste is dat we van haar gaan horen. “Met ‘Suikerspin’ sluiten we het K2 zoekt K3 hoofdstuk af en wordt het tijd om mijn eigen weg te gaan”.

Carrièreswitch voor Celester

Voordat Celester aan het K2 zoekt K3 avontuur begon, was ze aan het werk als tandartsassistente en volgde ze de opleiding mondzorgkunde. Als sinds jonge leeftijd droomde ze van een plekje in K3 en was ze vele momenten te vinden in de dansschool. Zo maakte ze lange tijd deel uit van een danscrew op hoog niveau, waarmee ze vele prijzen wisten te behalen. Haar deelname aan het TV-programma bracht Celester veel aandacht op o.a. haar TikTok account. “Ik hoop echt dat iedereen mij zal blijven volgen en waarderen om wat ik doe”. Welke kant het muzikaal op zal gaan laten we nog even geheim. Zeker is, dat het velen zal gaan verrassen!  Voor meer informatie of boekingen van Celester neem je eenvoudig contact op met ons.

 

Celester boeken

    YouTube

    Spotify