Felicia

Voor Felicia gaat er geen dag voorbij zonder muziek: ze zingt bekende covers en speelt gitaar, verzorgt optredens en geeft muziek- en danslessen aan kinderen. Buiten muziek maken zijn sporten en turnen haar grote hobby’s.

Talentenjachten en Festivals

Na het winnen van enkele regionale talentenjachten ging haar balletje rollen. In een korte tijd heeft Felicia al een behoorlijk aantal hoogtepunten op haar lijstje mogen bijschrijven. Zo stond ze o.a. op ‘Outdoor  Live’, straalde ze in het voorprogramma van Alain Clark en speelde ze op het ‘Strawberry Fields Festival’. Eind 2021 konden ruim 4.000 bezoekers genieten van Felicia tijdens de Dutch Military in Boekelo.

Social Media en eigen werk

Ook online laat Felica met regelmaat van zich horen. Op haar YouTube account verschijnen maandelijks covers die inmiddels duizenden keren zijn bekeken. Naast haar covers heeft Felicia een begin gemaakt met eigen werk. Op YouTube vind je haar songs ‘I know the reason’, dat gaat over haar chronische ziekte Diabetes type 1, en het nummer ‘Time’, wat gaat over het juiste moment om je te focussen op de muziek. De bijbehorende videoclip is inmiddels al vele malen gezien.

Op haar eigen website zijn de nieuwste YouTube covers als eerste te zien. Een samenwerking plannen met Felicia? Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Felicia boeken


    YouTube

    YouTube

    × Waarmee kan ik je helpen?