The New Party

Maximaal genieten met The New Party – Dé spetterende live band van Nederland! Meeslepend, verleidelijk en één groot dansfeest, dat kenmerkt een optreden van deze professionele allround coverband. Bereid je voor op een onuitputtelijk repertoire met hits van nu af gewisseld met classics van toen. Swingen op vette dancebeats of zwijmelen op ballads: het publiek is uitzinnig. Vol enthousiasme en plezier spelen de topmuzikanten van erop los. Reken op een onvergetelijke, avondvullende show met veel interactie.

The New Party – LIVE begeleiding van artiesten

De professionals halen alles uit de kast om van ieder optreden een wervelende show te maken. Op het podium is de coverband – bestaande uit vocalisten, drummer, bassist, gitarist, toetsenist en blazers – dan ook goed op elkaar ingespeeld. Deze topmuzikanten deelden het podium met niemand minder op dan Bergit Lewis, Big Black & Beautiful, The Trammps en nog vele andere artiesten. Daarnaast spelen deze professionals regelmatig in televisieprogramma’s en theatershows. The New Party boeken als begeleidingsband voor een bekende (internationale) artiest is ook mogelijk. Arrangementen kunnen speciaal op maat worden gemaakt en ingestudeerd.

Meer informatie en beeldmateriaal is terug te vinden op de website van de band. Neem voor aanvragen of specifieke wensen contact op met ons. We helpen je graag verder!

The New Party boeken


    The New Party LIVE promo 2022

    The New Party in 1 minuut

    × Waarmee kan ik je helpen?