Ziggy Krassenberg

Zijn kleurrijke kapsel maakt hem een opvallende verschijning. Zijn stem, dat is wat pas écht grote indruk maakt. Ziggy Krassenberg is pas twintig jaar jong, maar kan al een behoorlijk aantal successen achter zijn naam zetten. Zo wist Ziggy op 15-jarige leeftijd de Idols jury te overtuigen met zijn versie van Charlie Puth’s ‘One Call Away’. Het bracht hem lovende woorden van Martijn Krabbé en Jamai Loman en betekende de start van een bloeiende, muzikale carrière.

The Voice

Enkele jaren later schitterde Ziggy Krassenberg in seizoen 10 van The Voice of Holland. Met ‘Too Much Love Will Kill You’ van Queen draaiden alle vier juryleden. Anouk werd echter de perfecte coach voor Ziggy. Dat laat zien dat hij niet terugdeinst voor een beetje kritiek. Kritiek is overigens niet onbekend voor de flamboyante zanger die zich durft te uiten in kleding en looks. “Kom op voor jezelf en durf je te laten zien!”, aldus Ziggy. Ondanks al deze positiviteit kent Ziggy helaas ook de harde realiteit die daarbij komt kijken. Niet alles in zijn leven is een suikerspin…

Suikerspin

Dat er anno 2021 voldoende ruimte is voor diversiteit bewees Ziggy Krassenberg wel door zijn deelname aan de zoektocht naar het nieuwe K3-lid. Zijn enorme enthousiasme en blauw/roze gekleurde haar wist veel kijkers te boeien. Het betekende dan ook een flinke boost in zijn bekendheid op social media en resulteerde in een succesvolle single met de toepasselijke titel: SUIKERSPIN. Zonder tussenkomst van een platenlabel wist de single op eigen kracht miljoenen views te behalen op YouTube en Spotify.

Toekomst

De uitschakeling bij de K3 auditie betekent echter niet het einde voor Ziggy’s muzikale carrière. Integendeel zelfs! Het is de hoogste tijd dat Nederland kennismaakt met Ziggy Krassenberg: de looks van Bieber, de stem van Freddy en de performance van Gaga.  Guys and gals, it’s time for Ziggy!

Meer informatie en boekingen: ziggy@milestonemanagement.nl of www.ziggykrassenberg.com
Ziggy staat altijd open voor samenwerkingen. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ziggy Krassenberg boeken


    YouTube

    Spotify

    × Waarmee kan ik je helpen?