De beste coverbands voor jouw evenement!

Van intieme bruiloft tot dampende feesttent of bruisend bedrijfsfeest: wij hebben alvast een voorselectie van de beste coverbands voor je gemaakt om het zoeken makkelijker te maken. Onze bands bestaan uit professionals die elk een ruime ervaring hebben met het creëren van onvergetelijke momenten.

Je boekt onze bands eenvoudig via jouw eigen vertrouwde boekingskantoor of evenementenbureau. Natuurlijk ben je ook altijd welkom om jouw vragen direct aan ons te stellen. Indien gewenst kunnen we je ook altijd in contact brengen met een artiestenbureau bij jou in de buurt. 

Je bereikt ons via mail: info@milestonemanagement.nl of telefonisch via 06 215 949 82

Coverband ALPHA is dé nieuwe live sensatie van Nederland! Ze nemen de leiding over het podium, pakken ieder publiek compleet in en keren elke feesttent binnenstebuiten: vol zelfvertrouwen maakt ALPHA iedere show tot een groot succes! Ben jij klaar voor een show vol energie? 

Met meer dan 60 shows per jaar raast BTMS door de Nederlandse feesttenten en festivals! Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits. Een  sensationele live show waarbij BTMS wordt ondersteund door special FX en een imposante ledwall.

Een band die de tent niet één, niet twee, maar drie keer volledig op zijn kop zet? De band die net zo goed de hele zaal stil weet te krijgen en het publiek bij het volgende nummer luidkeels laat meebrullen? Een band die na ieder optreden honderden nieuwe fans mag verwelkomen? JUIST! Je hebt ‘m gevonden: FANTIX – de gezelligste coverband van Nederland!

PROJECT X gooit alle remmen los! Een heftig, overweldigend feest van illegale omvang. Deze nieuwe coverband laat namelijk niets heel van jouw feesttent. Vol enthousiasme storten de muzikanten zich op ieder publiek om ze vast te pakken en nooit meer los te laten. Gesteund door een dikke lichtshow vol vette SFX maakt PROJECT X van ieder event een compleet uit de hand gelopen feest!

When DJ Meets Live Music! Q5 New Style is een unieke coverband waar eigenlijk geen tweede van bestaat. Q5 combineert de beste eigenschappen van een band en een DJ. Creëert snelle mixes tussen verschillende muziekstijlen en brengt je van de ene in de andere verbazing. Q5 is soms rock, soms dance en alles daar tussenin. Kan entertainen als een band en beuken als een DJ, maar altijd op een eigen manier.

The PianoJam

Naast onze topbands hebben we nog meer hoogstaand entertainment in de aanbieding. Zo kan je bij ons ook terecht voor The 2 Men Show of The PianoJam. 

Daarnaast verzorgen we ook het management voor enkele populaire artiesten die bekend zijn van radio en TV.

We helpen je graag op weg naar een succesvolle boeking! Neem gerust contact op voor meer informatie.

× Waarmee kan ik je helpen?