Ziggy en Celester brengen single uit

Ziggy en Celester brengen single uit. Ze leerden elkaar kennen tijdens de audities voor K2 zoekt K3, raakten bevriend en brachten op vrijdag 18 februari samen een single uit, getiteld ‘SUIKERSPIN’.  Ziggy Krassenberg en Celester de Nijs besloten samen de studio in te duiken om aan een duet te werken. Het idee voor het liedje ontstond in een middag, in een weekend werd het nummer ingezongen en de videoclip enkele weken later opgenomen. Het resultaat is, ondanks wat sommigen op social media al riepen, een vrolijk, zomers nummer over de liefde! “Ik ben je suikerspin”, zo klinkt het zoetig. Inmiddels is de YouTube video al ruim 500.000 keer bekeken. Op Spotify doet de track het ook erg goed met bijna 100.000 streams.

K2 zoekt K3

Voor Ziggy Krassenberg was de deelname aan de zoektocht voor het nieuwe K3-lid niet zijn eerste televisieshow. Eerder al schitterde de zanger met zijn uitgesproken haarkleur in Nederland bij het laatste seizoen van Idols en was hij te zien in The Voice of Holland.  Daarbij wist hij vier juryleden te overtuigen van zijn cover ‘Too Much Love Will Kill You’ van Queen. Voor Celester betekende K2 zoekt K3 haar debuut op zowel de Nederlandse als Vlaamse televisie. Hoewel ze al jaren droomde ooit in haar leven deel uit te mogen maken van K3, had ze nooit verwacht het tot ver in de finale te schoppen. Het leverde haar veel bekendheid op in beide landen, wat absoluut te merken is op haar social media kanalen.

Toekomst

Hoewel voor beiden het K3-avontuur vroegtijdig tot een einde kwam, betekent het niet het einde van hun muzikale carrière. Integendeel zelfs. Met hun nieuwe single, SUIKERSPIN, sluiten Ziggy en Celester het K3 boek en gaan ze beiden hun eigen weg binnen de muziek. Beiden zijn getekend bij een management, er liggen mooie plannen voor nieuwe muziek en de eerste aanvragen voor boekingen staan al in de agenda. Wat er op muzikaal vlak van beiden verwacht mag worden blijft nog even verrassing, maar de fans hoeven voorlopig nog geen afscheid te nemen van Ziggy en Celester!

× Waarmee kan ik je helpen?