DIEDE

De Brabantse Diede van den Heuvel werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma K2 zoekt K3, waar ze in de zoektocht naar het nieuwe K3tje een lange tijd topfavoriet was. Ze belandde in de finale, maar toch werd ze net niet de opvolgster van Klaasje Meijer. Eind 2022 kwam geheel onverwacht het telefoontje vanuit Studio100 met de vraag om tijdelijk de hoogzwangere Hanne te vervangen in K3. Vol overtuiging speelde DIEDE in de theatershow ‘Kom Erbij’, waarmee ze een groot publiek liet zien wat ze in haar mars heeft! De kwaliteiten van DIEDE worden dan ook veel besproken op social media. Het mag duidelijk zijn: het K3 avontuur is voor DIEDE slechts het begin…

Beschikbaarheid DIEDE opvragen


  Speelde o.a. voor

  Diede van den Heuvel is 22 jaar oud en komt uit Someren. DIEDE is bekend geworden van het televisieprogramma K2 zoekt K3, waar ze in de zoektocht naar het nieuwe K3tje een lange tijd topfavoriet was. Ze is hiermee in de finale beland, maar toch werd ze net niet de opvolgster van Klaasje Meijer. DIEDE heeft een prachtige stem, die ze heeft laten horen aan Nederland en België en gaat nu individueel verder. Ze heeft diverse covers gezongen van bekende artiesten en heeft nu haar eerste eigen single uitgebracht. Deze single heeft ze samen met Remi (ook kandidaat van de zoektocht K2 zoekt K3) opgenomen. Ze is nu bezig met individuele singles waarvan de eerste inmiddels al is uitgebracht. Ook zijn de eerste festivals met DIEDE en band geweest. Boekingen Diede verlopen via Milestone Management.

  Boekingen Diede

  Diede is zowel als solo artiest te boeken, als ook met complete live band. Voor de boekingen van Diede neem je eenvoudig contact op met ons, of via de bekende boekingskantoren.
  Boekingen Diede verlopen via Milestone Management. Wij verzorgen het agendabeheer voor de optredens van Diede. Voor management aanvragen verwijzen we je graag door naar Dutch Entertainment Group.

  Zie ook de website van Diede voor meer informatie.

   

  DIEDE op Spotify

  × Waarmee kan ik je helpen?