DIEDE

Diede van den Heuvel is 22 jaar oud en komt uit Someren. DIEDE is bekend geworden van het televisieprogramma K2 zoekt K3, waar ze in de zoektocht naar het nieuwe K3tje een lange tijd topfavoriet was. Ze is hiermee in de finale beland, maar toch werd ze net niet de opvolgster van Klaasje Meijer. DIEDE heeft een prachtige stem, die ze heeft laten horen aan Nederland en België en gaat nu individueel verder. Ze heeft diverse covers gezongen van bekende artiesten en heeft nu haar eerste eigen single uitgebracht. Deze single heeft ze samen met Remi (ook kandidaat van de zoektocht K2 zoekt K3) opgenomen. Ze is nu bezig met individuele singles waarvan de eerste inmiddels al is uitgebracht. Ook zijn de eerste festivals met DIEDE en band geweest. Boekingen Diede verlopen via Milestone Management.

Boekingen Diede

Diede is zowel als solo artiest te boeken, als ook met complete live band. Voor de boekingen van Diede neem je eenvoudig contact op met ons, of via de bekende boekingskantoren.
Boekingen Diede verlopen via Milestone Management. Wij verzorgen het agendabeheer voor de optredens van Diede. Voor management aanvragen verwijzen we je graag door naar Dutch Entertainment Group.

Zie ook de website van Diede voor meer informatie.

 

DIEDE boeken

    DIEDE – Het Gaat Zoals Het Gaat

    DIEDE op Spotify