Over Milestone Management

Bij Milestone Artist Management werken we dagelijks aan de professionele ontwikkeling van onze artiesten, bands en influencers. We houden ons bezig met de carrièreplanning en stellen doelen om deze vervolgens te behalen. Vanuit een ruime ervaring in de boekingswereld en passie voor de muziekbranche weten we wat er speelt. We kunnen dan ook snel anticiperen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Ons land staat bekend om muzikaal talent. Wat men vaak vergeet is dat aan iedere succesvolle artiest vele jaren aan voorbereiding en hard werken vooraf gaan. Uren doorbrengen in de studio, beginnen met optreden in kleine kroegjes en ploeteren om op dat ene grote podium terecht te komen. Herkenbaar voor veel artiesten en bands.

Het was voor ons het startpunt om talent een podium te bieden. Ondersteuning waar nodig, loslaten waar het kan en bijsturen wanneer noodzakelijk. Tegenwoordig houden we ons dan ook bezig met alle voorkomende taken rondom onze artiesten. Vol enthousiasme werken we aan de release van een nieuwe single of schrijven we aan een carrièreplan voor meerdere jaren. We verzorgen aanvragen rondom boekingen en samenwerkingen en hebben dagelijks contact met de pers en boekingskantoren. Alles met als doel om onze artiesten en bands te ontlasten.

Het Milestone team

Achter Milestone Management tref je een compleet team dat alle facetten van het artiestenvak beheerst. Onder leiding van Rick van der Graaf, met bijna twintig jaar ervaring als boeker, manager en organisator in de evenementenbranche, wordt er samengewerkt op gebied van carrièreplanning. Daarbij denken we zowel aan de korte als ook de lange termijn. Naast management hebben we expertise in huis op gebied van (social) media, grafisch ontwerp, (financiële) administratie, publishing en juridisch advies. Ook agendabeheer en contractverzorging behoort tot de mogelijkheden.

Voor de boekingen van onze artiesten hebben we dagelijks contact met de vertegenwoordigers van alle grote boekingskantoren en evenementenbureaus. 
We voorzien ze van het laatste nieuws rondom onze artiesten en beschikken altijd over een up-to-date agenda voor boekingen.

Wil je weten wat we voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk onze diensten of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

× Waarmee kan ik je helpen?