Julia van Bergen

De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival. Dit deed  ze met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Een paar jaar later deed Julia van Bergen met succes mee aan The Voice of Holland. In het team van Waylon wist Julia hoge ogen te gooien en een mega publiek voor zich te winnen.

De media optredens van Julia van Bergen hebben er mede voor gezorgd dat ze tegenwoordig een bekendheid is geworden op social media. Julia wordt met grote regelmaat benaderd voor samenwerkingen met internationale bedrijven op Instagram. Wanneer het past bij het imago van Julia, kijken we graag naar de mogelijkheden. Verder deelt Julia regelmatig covers via haar YouTube-kanaal, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg.

Op dit moment zit Julia regelmatig in schrijfsessies voor nieuwe nummers. In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar meest recente single: ‘Laat Ze Maar Praten’ onder het label van Cloud9.

Meer informatie over Julia van Bergen, of ideeën voor een samenwerking? Mail ons via julia@milestonemanagement.nl of neem contact op.

Julia van Bergen boeken

    YouTube

    Spotify