Julia van Bergen

Julia van Bergen won op 15-jarige leeftijd het Junior Song Festival met haar eigen geschreven nummer ‘Around’. Het bracht haar tot ver in de Europese finale en betekende de start van een carrière in de muziek. Enkele jaren later wist Julia van Bergen met een overtuigende auditie in The Voice of Holland de jury voor zich te winnen. In Team Waylon schopte ze het tot ver in de liveshows. Dat Nederland Julia van Bergen nog lang niet was vergeten bleek vervolgens uit de enorme aandacht die ze kreeg, zowel live als op haar social media.

Beschikbaarheid Julia van Bergen opvragen


  Speelde o.a. voor

  De carrière van Julia van Bergen begon al op jonge leeftijd. In 2014 won de destijds 15-jarige zangeres de finale van het Junior Songfestival. Dit deed  ze met haar zelfgeschreven nummer ‘Around’. Een paar jaar later deed Julia van Bergen met succes mee aan The Voice of Holland. In het team van Waylon wist Julia hoge ogen te gooien en een mega publiek voor zich te winnen.

  De media optredens van Julia van Bergen hebben er mede voor gezorgd dat ze tegenwoordig een bekendheid is geworden op social media. Julia wordt met grote regelmaat benaderd voor samenwerkingen met internationale bedrijven op Instagram. Wanneer het past bij het imago van Julia, kijken we graag naar de mogelijkheden. Verder deelt Julia regelmatig covers via haar YouTube-kanaal, waarvan die van ‘Plankgas’ van Snelle en Frenna meer dan 3 miljoen views kreeg.

  In 2021, op haar verjaardag, verscheen haar single: ‘Laat Ze Maar Praten’ onder het label van Cloud9. Verder scoorde Julia een mega hit in België met ‘Liever dat je liegt’. Een samenwerking met de Vlaamse DJ 5napback en Simon. Later bracht ze onder ‘Vrienden van Villa Pardoes’ samen met o.a. UNITY en Femke Meines het nummer ‘How do you do’ uit.

  Meer informatie over Julia van Bergen, of ideeën voor een samenwerking? Mail ons via info@milestonemanagement.nl of neem contact op.

  Julia van Bergen op Spotify

  Julia van Bergen – Plankgas

  × Waarmee kan ik je helpen?