Diensten

Binnen Milestone Management houden we ons bezig met uiteenlopende artiestenmanagement taken. De inhoud van ons werkzaamheden stemmen wij af met onze artiesten.

Buiten het management om van de Milestone Artiesten bieden we ook losstaande diensten aan voor zowel de korte als lange termijn. We hebben een aantal van de mogelijkheden op een rij gezet:

Adviesgesprek

Niet helemaal zeker welke kant je als artiest op wilt? Of vragen die te maken hebben met optredens, management of uitbrengen van eigen muziek? Voor alle voorkomende vraagstukken staan we graag voor je klaar met antwoorden met als doel jou in de goede richting verder te helpen.

(Band) Coaching

Toewerken naar een spetterend live optreden als artiest of band, maar kom je er niet helemaal achter wat het verschil is met die grote popster of bekende band? In een vooraf besproken looptijd werken we intensief aan het verbeteren van aspecten als podiumperformance, samenspel of imago.

Auditie voorbereiding

Binnenkort is het zo ver: je doet auditie voor een grote (TV) show. Hoe bereid jij je optimaal voor? Waar moet je allemaal rekening mee houden? Samen gaan we aan de slag om jou zo goed mogelijk klaar te stomen voor het traject, van repertoirekeuze tot uitstraling en mediatraining.

Boekingen & agendabeheer

Je hebt jouw act of band al behoorlijk op de rit en de agenda begint al lekker vol te lopen met optredens, maar geen tijd (of zin…) aan alle administratieve taken rondom boekingen en contracten? Wij kunnen jouw boekingscontracten en agendabeheer verzorgen.

Milestone Management is geen boekingskantoor. We werken voornamelijk samen met alle grotere artiestenbureaus, waar wij dagelijks goede contacten mee onderhouden.

Ik zoek een management

Je doet al enkele jaren alles in eigen beheer, maar merkt dat het teveel ten koste gaat van wat je het liefst doet? Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Denk jij de perfecte aanvulling te zijn op de Milestone Artiesten, neem dan gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek. We bekijken samen of je toe bent aan een management, of dat je met enkele tips van onze kant voorlopig zelf nog goed uit de voeten kunt. Misschien wel toe aan ondersteuning, maar niet bij ons? In die gevallen proberen we jou zo goed mogelijk door te verwijzen naar een van onze collega’s.

× Waarmee kan ik je helpen?