Diede vervangt tijdelijk Hanne in K3

Diede vervangt tijdelijk Hanne in K3

Diede vervangt tijdelijk Hanne in K3 omdat zij moet rusten op doktersvoorschrift en geen verdere shows kan spelen. Hanne van K3 zal op doktersadvies niet langer optreden voor de geboorte van haar baby. Het gaat goed met Hanne en de baby, maar op doktersadvies werd beslist om Hanne vanaf aanstaande zaterdag te vervangen. Omdat je nooit weet hoe een zwangerschap verloopt, was Studio 100 de afgelopen weken al volop bezig met de tijdelijke vervanging van Hanne voor de lopende tour van K3 in Nederland.

Niemand minder dan Diede van den Heuvel neemt deze rol voor haar rekening. Een voordehand liggende keuze want Diede deed ook mee aan K2 zoekt K3 en haalde de finale. Tijdens de uitzendingen in België en Nederland sloot het publiek haar al in de armen. Diede heeft de afgelopen weken al druk gerepeteerd voor de theatershow “Kom erbij”, die dus gewoon doorgaat.

Marthe en Julia zien het volledig zitten om straks met Diede op het podium te staan.

Julia: “Diede en ik kennen elkaar heel goed omdat we het beiden tot in de finale hebben geschopt. Er was toen echt geen sprake van strijd. We gunden elkaar alles. Zij was heel blij voor me toen ik won en andersom was dat zeker ook zo geweest. Dat ze er nu alsnog even bijkomt, vind ik geweldig.” Marthe: “In de afgelopen weken heeft Diede aan alle repetities meegedaan om er zo klaar voor te zijn wanneer Hanne stopt. Opnieuw hebben we kunnen zien waarom zij tot de laatste vier kwam bij K2 zoekt K3. Ze is, weliswaar tijdelijk, een grote aanwinst.”

En ook Diede is er helemaal klaar voor:

Diede: ‘Een droom die uitkomt. Na het televisieprogramma heb ik me op mijn eigen carrière gericht en er nooit rekening mee gehouden dat deze kans voorbij zou komen. Toen ze vanuit Studio 100 belden en vroegen of ik Hanne tijdelijk wil vervangen, heb ik direct ja gezegd.’ We wensen Hanne en haar kindje een deugddoende rustperiode toe, in afwachting van de bevalling.

Boekingen Diede

Milestone Management verzorgt exclusief de boekingen van Diede. Meer informatie over het boeken van Diede voor een optreden is terug te vinden op deze pagina. Het management van Diede wordt verzorgd vanuit Dutch Entertainment Group. Persvragen kunnen daar gesteld worden. Tijdens de periode dat Diede in K3 optreedt zal de agenda voor een groot deel gesloten blijven. Aanvragen voor boekingen mogen gemaild worden naar info@milestonemanagement.nl

Website Diede 

× Waarmee kan ik je helpen?