Nieuwe Milestone Management website live!

Een nieuw jaar op komst, volop mooie ontwikkelingen binnen Milestone Artist Management… Hoog tijd voor een nieuwe website die nóg beter geoptimaliseerd is om onze artiesten zo goed mogelijk te presenteren! Download eenvoudig de meest recente presskit van onze artiesten met daarin altijd een up-to-date infosheet, de laatste persfoto en zie direct de actuele social media achterban van de artiest. In één klik bij de presskit van Rudi Rozenberg, of bekijk de nieuwste single van Julia van Bergen.

Binnenkort zullen we de nieuwste artiesten binnen Milestone Management uitgebreid aan je voorstellen. Heel misschien dat we een tipje van de sluier kunnen oplichten rondom de mooie plannen die voor 2022 op de agenda staan.

Nieuwe Milestone Management website online

Er komen nog veel meer mooie dingen aan, dus blijf de website regelmatig bezoeken voor meer updates! Na een vervelende periode waarin we vooral druk waren met de verkeerde bezigheden wordt het nu weer tijd om te stralen als nooit tevoren. Vrijblijvend met ons in gesprek om te bekijken wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust even contact op voor een afspraak. Hier achter de schermen blijven we ons volop inzetten voor onze artiesten en bands. Wellicht tot snel?

Kijk ook op onze Facebook en Instagram pagina’s om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen Milestone Management!

× Waarmee kan ik je helpen?