Nieuwe single voor Julia van Bergen

Nieuwe single voor Julia van Bergen

De Belgische DJ 5Napback heeft vorige week samen met Julia van Bergen en Simon Eeraerts een splinternieuw nummer uitgebracht in de Belgische charts. Na zijn fenomenale hit Hoe kon ik zo dom zijn met Metejoor, is Start To DJ-winnaar 5NAPBACK weer terug met een verrassende samenwerking, met talenten uit het binnen- én buitenland. Liever Dat Je Liegt maakte hij samen met de Nederlandse zangeres Julia van Bergen en de Belgische Simon. Julia is vooral in Nederland bekend door haar deelname aan het Junior Songfestival, terwijl in België Simon Eeraerts weer bekend is van zijn TikToks en vooral de boysband BOBBY. Deze nieuwe single voor Julia van Bergen betekent de eerste release van 2022. Er komt namelijk nog veel meer aan van Julia!

Liever Dat Je Liegt lijkt een zeemzoet nummer, maar de lyrics zeggen iets helemaal anders: “Ik heb liever dat je liegt dan de waarheid zegt / Liever dat je je lach faket dan dat je m’n hart breekt.” De single heeft alles in huis om een dikke hit te worden, en werd door de Belgische radiozender MNM dan ook direct gebombardeerd tot de MNM Big Hit van die week!

Benieuwd naar het nummer? 👇🏽

Boekingen Julia van Bergen

De boekingen van Julia van Bergen voor zowel de Nederlandse als de Belgische markt worden verzorgd vanuit Milestone Artist Management. Verder is Julia van Bergen voor haar optredens te boeken via alle bekende boekingskantoren en artiestenbureaus in Nederland en België. Voor het boeken van een optreden van Julia van Bergen werk je dus altijd samen met jouw vertrouwde boekingspartner. Vragen bij het boeken van Julia van Bergen? Neem gerust contact op met ons, zodat we je verder kunnen helpen.

× Waarmee kan ik je helpen?