Succesvol carnaval voor Rudi Rozenberg

Een succesvol carnaval voor Rudi Rozenberg. Hoewel het er lange tijd op leek dat ook in 2022 carnaval aan ons voorbij zou gaan, gingen de meeste maatregelen er vlak voor tijd af. Dat betekende dat de agenda’s snel gevuld moesten worden. Voor Rudi Rozenberg werd het een prachtig weekend met maar liefst dertien (!) shows in vier dagen. Daarbij werd het hele land doorkruist: zo was onze Duitse vriend op de eerste dag al te vinden in Eindhoven, Udenhout en Zwolle. Later in het weekend stond Rudi Rozenberg o.a. in Balgoij, Boxmeer en Tilburg.

Opgevallen

Het enorme enthousiasme van de ietwat onhandige Rudi viel duidelijk in de smaak bij vele carnavalsverenigingen. De Duitse allemansvriend mocht tientallen keren op de foto en raakte meerdere keren tot over zijn oren verliefd. Keer op keer zong Rudi Rozenberg de pannen van het dak of de haringen uit de tent. Het zorgde ervoor dat de eerste aanvragen voor volgend jaar alweer binnen zijn gekomen. Ook voor de zomer loopt de agenda al aardig vol. Tijdens de Oktoberfeest periode staat Rudi o.a. op het Dutch Oktoberfest in Zwolle.

Over Rudi Rozenberg

Rudi Rozenberg is de meest spraakmakende stem van Duitsland! Op 14 -jarige leeftijd begon Rudi Rozenberg zijn loopbaan als medewerker klantenservice bij het Duitse Neckermann. Daar viel zijn talent zo op, dat Rudi een jaar later bij de TV zender ZDF de eerste prijs behaalde met de TV Talentenjacht “The Voice of Kundendienst”.

Diverse aanbiedingen van grote bedrijven als de Otto en Wehkamp volgde. Na lange onderhandelingen heeft Rudi uiteindelijk de transfer gemaakt van Neckermann naar Otto. (Nog altijd één van de meest besproken transfers in de Duitse klantenservice geschiedenis!). In zijn zeer kostbare vrije tijd geeft Rudi onvergetelijke optredens in binnen- en buitenland. Zijn fans komen hier meestal met bussen op af! (Maar soms komen ze ook met de trein of auto). Duitsland hangt al jaren aan zijn lippen (waardoor het spleetje tussen zijn tanden nog beter uitkomt) en nu is Nederland aan de beurt!

Bij zijn live shows komen Nederlandstalige, maar natuurlijk ook veel Duitse hits vorbei. Dat maakt Rudi Rozenberg een graag geziene gast op Oktoberfeesten en Après-Ski Party’s! Het winterseizoen van 2018 begon al gelijk goed met Rudi’s eerst single. Een feestelijke versie van de klassieker “Du” van Peter Maffay. Deze knaller, waarvan de clip is opgenomen op de bekende Heise Bierfesten, is geproduceerd door après-ski König: DJ Maurice. Na het succes met ‘Du’ volgden singles ‘Sex in the Snow’, een bekend deuntje met een volledig eigen tekst erop gevonden door Rudi, en afgelopen jaar knalde Rudi Rozenberg de skipiste af met ‘De Bass Moet Knallen’ – een ode aan alle artiesten die door de corona pandemie thuis zaten.

 

× Waarmee kan ik je helpen?